Ezektől a mozgásformáktól csak úgy ég majd a zsír!

Forrás: Thinkstock -
ugrókötelezés bicikli görkorcsolya sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony után sokan küzdünk azzal a problémával, hogy felszaladt pár kiló, amitől minél hamarabb meg akarunk szabadulni. Ha sok kalóriát szeretnél elégetni, akkor ezeket a mozgásformákat neked találták ki!

Görkorcsolyázás
Nem csak szórakoztató ez a sport, de rengeteget fogyhatsz vele, sőt erősödhetsz is. Ugyanis sok izmodnak kell dolgoznia, nem csak kardió mozgásorma a görkori. Télen ajánlott helyette a korcsolya!

Lépcsőzés
Gondolj csak bele, hogy már az is megterhelő, ha felsétálsz egy lépcsőn, hát még ha felfutsz vagy felugrálsz. Biztosan nagyon fárasztó eleinte, de az eredménye is meglesz, ezzel ugyanis rengeteg kalóriát elégethetsz! Később pedig már sima ügy...

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

Ugrókötél
Nem csak gyerekeknek való az ugrókötél, hiszen jelentős zsírt égethetsz el vele, és még jól is szórakozhatsz, ha kiskorodban szeretted. Persze itt kicsit többet kell ugrálnod, mint anno, de gondolj bele, egy óra ugrókötelezéssel 1000 kalóriát égethetsz el. Nem kell rögtön ennyivel kezdened, ennek már a fele is szuperül hangzik, nem igaz? - írta a crossrope.com.

Bicikli
Pattanj fel a biciklire télen is! Persze öltözz be rendesen! De hidd el, ezzel is alaposan megdolgoztatod a testedet, ráadásul gyönyörű helyeken tekerhetsz az országban, így felér egy kirándulással is! De ezúttal adj bele mindent, itt most nem csak gurulni kell, és a tájban gyönyörködni, mert különben nem lesz igazán hatásos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.