Hatalmas kebleitől szenved: mellkisebbítő műtétre gyűjt az egyetemista

adomány cici mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy joghallgató adománygyűjtést szervezett saját maga részére, ugyanis minden vágya egy mellkisebbítő műtét, mert sokat bántják hatalmas keblei miatt.

Aminata Daboh az interneten várja az adományokat, ugyanis nagy szüksége van a pénzre, mégpedig azért, mert mellkisebbítő műtétre gyűjt. A lányt ugyanis annyira sokszor bántották már hatalmas cicijei miatt, hogy nem akar tovább így élni. Eddig több mint 1300 Font gyűlt össze neki.

"Sokan tudjátok, hogy sajnos nagy mellekkel áldott meg az ég, és bár egyesek számára ez biztos irigylésre méltó lehet, valójában nekem rengeteg szorongást és fizikai fájdalmat is okozott tizenéves koromtól kezdve egészen a mai napig" – írta az egyetemista lány.
Aminata nem tud akármilyen ruhát viselni, mert egy egyszerű pólóban is azonnal látszónak hatalmas mellei.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Azt mondja, sokan szexuális tárgyként kezelik emiatt, ami számára komoly lelki sérüléseket, szorongást okoz.
Ráadásul olyan szintű fájdalmai vannak, hogy rendszeresen gyógyszert kell szednie, a sportot is emiatt hagyta abba, pedig nagyon szeretette.

Mint kiderült, a mellkisebbítő műtét rengeteg pénzbe kerül, mert az állam nem támogatja még ezek ellenére sem. A fiatal lány ezért döntött az adománygyűjtés mellett – írta a The Sun.

Kattints IDE a fotókért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.