Bakács Tibort karácsony előtt rúgták ki munkahelyéről - Kórházakban, munkásszállókon való takarítással kereste a kenyerét

Forrás: MTI/Kovács Attila -
kirúgás Bakács Tibor állás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányai után Bakács Tibor takarítói munkákból élt, ám most kiderült, két nappal karácsony előtt valamilyen oknál fogva elbocsájtották őt.

Nagy port kavart évekkel ezelőtt Bakás Tibor lopási ügye. A Megasztár zsűritagjaként ismerté vált újságíró, kritikus szalámit lopott a Tescóból, amit azzal indokolt, nem volt pénze, és éhes volt. "Amikor minden sikerült, ott ment tönkre az életem" - nyilatkozta egy interjúban Kadarkai Endrének.

A sztár karrierje ezek után elindult a lejtőn, és gyakorlatilag sehol sem kapott munkát, így az utóbbi időben kórházakban, munkásszállókon való takarítással kereste a kenyerét. Most viszont ezt az állását is elveszítette, ugyanis két nappal karácsony előtt kirúgták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.