Bakács Tibor Settenkedő Megasztár Bakács Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kadarkai Endre Világtalálkozó című interjúműsorában vendégeskedett Bakács Tibor, a Megasztár egykori zsűritagja. 

Az újságíró mesélt a múltról, a jelenről, és burkoltan ugyan, de beszólt Bochkornak és Stohlnak is. A Megasztár után Bakács azzal került reflektorfénybe, hogy 2011-ben egy bevásárlóközpontból megpróbált ellopni egy rúd téliszalámit, de rajtakapták. Akkor azt mondta, azért lopott, mert éhes volt, és nem volt pénze ennivalóra. Bakács a történtek után szép lassan eltűnt a médiából, hétköznapi emberként éli mindennapjait.

"Amikor minden sikerült, ott ment tönkre az életem"

-mondta az interjú elején Bakács, aki úgy véli, a kétezres évek elején elkezdett celebeskedni, és olyan volt, mint Bochkor.

A szalámilopásról az a véleménye, hogy más hírességek ennél sokkal cifrább dolgokat csináltak, az ő ügyét mégis nagyon felkapta a média.

"Érted, egy Stohl Buci. Hát a Stohl Buci szénné tolhatja a fejét, akkor se probléma, nem úgy, mint én, aki - nagyon fontos - egy 4500 forint értékű lopásról van szó. A bűn persze akkor is bűn, (...) de azért azt észreveszem, hogy a celebeknek azért könnyebb"

- folytatta Bakács, aki az újságírás után takarítónak állt.

"A Szimplában kezdtem el takarítani, és olyan szintű volt a mocsok, hogy azt gondoltam, nem fog menni. De aztán mielőtt bezárt volna a Szimpla a COVID-járvány miatt, kijött az APEH-ellenőrzés és hibát nem találtak" - erre, mint mondta, kifejezetten büszke, kevés takarító végez ilyen alapos munkát.

A teljes beszélgetésből kiderül, mit gondol Bakács a halálról, és sok más titok is az egykori újságíró életéből:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.