Ambrus Attila a koronavírusról: "Szerencsém volt, vagy az alkohol megmentett, ezt nem tudom"

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
vakcina Ambrus Attila koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila egy interjúban elárulta, mit gondol a koronavírusról, fél-e a betegségtől, és hogy be fogja-e oltatni magát.  

"A vírussal úgy vagyok, hogy az elmúlt egy évben rengeteg emberrel találkoztam, vásárokon például, ahol közös fotózás volt, mégsem kaptam el, pedig napi 100 emberrel biztos kontaktban voltam. Szerencsém volt, vagy az alkohol megmentett, ezt nem tudom" - mondta a Borsnak.

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Attila sokat sportol, rengeteg időt tölt a szabadban, és makk egészséges, ezért nem valószínű, hogy az elsők között beoltatja magát, ám ettől függetlenül úgy véli, a vakcina szükséges és fontos.

(...) "Az életemet mégiscsak szeretném úgy élni, ahogy az elmúlt években, vagyis utazni, vásárokba járni, ezért nyilván be fogjuk oltatni magunkat a családommal együtt" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.