Szexi! Kiderült, hogyan telik Jennifer Lopez egy hétfői napja - Fotó

fotó bikini tengerpart Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyedi és utánozhatatlan Jennifer Lopez legutóbbi videójában egy hétfői napját mutatta meg, ami a popikonhoz hűen egyáltalán nem átlagos.

Jennifer Lopez azon hírességek közé tartozik, akiken egyáltalán nem fog az idő. A szexi popikon 51 éves, de minden túlzás nélkül legalább húszat letagadhatna.

Nemcsak energikus, tehetséges, szép és elképesztően szexi, hanem olyan bomba alakkal rendelkezik, amit a huszonévesek is bátran megirigyelhetnének. Persze ezért rengeteget is tesz Lopez, amellett, hogy egészségesen táplálkozik, nem fogyaszt alkoholt, rendszeresen sportol és fejleszti az állóképességét.

Ahhoz, hogy a teste tökéletes legyen, mentálisan is összeszedettnek kell lennie, ebben nyújt neki nagy segítséget a meditáció, amit Lopez dögös piros bikinijében a lehető legjobb helyen, a tengerparton végez el. Bár szívesen csernélnénk a sztárral, azért a látvány is segít meditatív állapotba kerülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.