Negyvenedik születésnapját ünnepli Debreczeni Zita: "Soha nem voltam még boldogabb, mint most "

Forrás: Gianni, Instagram -
boldogság élet Debreczeni Zita születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyvenedik szülinapját ünneplő Debreczeni Zita egyáltalán nem aggódik kora miatt. Mint mondja, mostanra lett teljes az élete, hála férjének és kisfiának.

A születésnapos fotós a Blikknek mesélt arról, milyen érzések kavarognak benne a kerek szülinap miatt, és kisfiáról is beszélt.

"Most, 40 évesen lett kerek az életem. Harmincéves korom után kezdtem el fotózni, lett fotográfusi diplomám, vezettem évekig egy fotóstúdiót, amit imádtam. 33 éves voltam, amikor Giannival találkoztunk, és bár huszonegy-két évesen még azt gondoltam, harmincéves korom körül férjem és gyerekem lesz, az élet máshogy hozta.

Az biztos, hogy a kisfiam tette fel az i-re a pontot, az ő érkezése a megkoronázása azoknak a csodálatos dolgoknak, amik az utóbbi években történtek velem.

A korom miatt pedig egyáltalán nem aggódom, van egy kedvenc Heltai-idézetem: „Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek". Én is így érzem, és remélem, meg is őrzöm magamban az örök gyereket"

tette hozzá Zita.

Debreczeni Zita boldogabb, mint valaha. Forrás: Gianni, Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.