Válása után újra rátalált a szerelem Demeter Györgyre

párkapcsolat válás szerelem Demeter György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bulldózer együttes frontembere és az XL Sisters alapítója, Demeter György három éve él boldog párkapcsolatban szerelmével, Judittal. 

A Bulldózer együttes frontembere és az XL Sisters alapítója Demeter György a múlt hónapban vált el hivatalosan is feleségétől, akivel már évekkel ezelőtt megromlott a kapcsolata. Azonban a szerelem már néhány éve újra rátalált.

"Szerencsés ember vagyok, mert miután tönkrement a házasságom, nem is gondoltam arra, hogy újra szerelmes leszek. Ebben a korban ilyesmire már nem számít az ember"

- mesélte a Blikknek György.

Forrás: Facebook/XL Sisters

Demeter arról is őszintén mesélt, hogyan történt a megismerkedésük szerelmével, Judittal.

"Egy ismerősöm mutatott be minket egymásnak Judittal három éve egy koncerten, akkor a feleségemmel már tudtuk, menthetetlen a dolog.

Judittal barátkozni kezdtünk, aztán hamar rájöttünk, hogy együtt szeretnénk lenni, így már korábban eljegyeztem őt, annak ellenére, hogy a válásomat csak néhány hete mondta ki a bíróság" - mondta a zenész.

Judit nagyon támogató és segítőkész nő, aki mindenben párja mellett áll. A cukorbeteg művésznek amputációs műtétje után elfertőzödött a seb a lábán, így újra kerekesszékbe kényszerült, de szerencsére egy percig sem maradt egyedül.

"Judit fantasztikus nő! Segítőkész, hihetetlen munkabírása van, nem mellesleg férfiakat megszégyenítően fúr, farag, megjavít bármit. Most az állapotom miatt például akadálymentesítette az egész lakást, hogy könnyebben tudjak közlekedni. Szerencsére a varratszedés után bizakodók voltak az orvosok, szépen gyógyulok, így pár nap múlva visszakaphatom a művégtagomat" - zárta le Demeter György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.