Amputálták Demeter György zenész lábát

műtét XL Sisters amputáció Demeter György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Térd alatt amputálták Demeter György zenész bal lábát.

Az XL Sisters alapítója, Demeter György régóta küzdött különböző betegségekkel, egy szemprobléma miatt egy időre elvesztette látását, most pedig életmentő műtétet hajtottak rajta végre: térd alatt amputálták bal lábát.

A zenészt a kórházban sem hagyták magára barátai, Bencze Attila és Keresztes Ildikó is meglátogatta őt.

Szombaton voltam bent nála, és bevallom, egy kicsit szorongtam a látogatás előtt, de hála az égnek Gyuri rögtön feloldotta a helyzetet. Hiába ment keresztül rengeteg nehézségen, még mindig olyan életvidám és jó kedélyű, mint amikor megismertem őt. Nagyon jó hangulatú beszélgetést folytattunk, végig viccelődött, ezáltal inkább ő segített rajtam azzal, hogy feloldotta bennem ezt a szörnyűséget. (...) Maga mesélte el, hogy ez a műtét életmentő volt, tehát, ha nem történik meg, már nem beszélgethetnénk... Úgy érzem, most már minden rendben lesz, és ugyanúgy zenélhet és élhet még hosszú évtizedekig, ahogy eddig" – nyilatkozta az énekesnő a Ripostnak.

Az XL Sisters Forrás: Facebook/XL Sisters

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.