Debreczeni Zita kisfiáról: "Ilyen szerelmes még sosem voltam"

anyaság Mokka videó Debreczeni Zita kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zitával madarat lehet fogatni, mióta kisfia, Gianfranco Máté a világra jött. Boldogsága határtalan, de persze náluk is akadnak nehezebb pillanatok a hétköznapokban. 

Debreczeni Zita ma reggel a Mokka nézőinek vallott a gyermeknevelés szépségeiről és nehézségeiről.

"Én mindig egy ilyen zárkózott, érzelmeiről nem annyira beszélő ember vagyok és mondták, hogyha fiam születik, egy olyan szerelmet fogok érezni, amit alapvetően a saját gyermeked után érzel egy teljesen más szerelmet, mint általában más emberek iránt. De tényleg ez így van,

belenézek a szemébe és én ilyen szerelmes még életemben nem voltam.

Ahogyan nézem ezt a kis embert, amilyen érzéseket kivált belőlem, amiért képes lennék érte bármit megtenni, mert oké, hogy mondom, hogy négyszer felkel éjszaka, de hát, ha kell, felkelnék tízszer is. Ez egy csodálatos dolog.

Nem tudtam, hogy léteznek ilyen érzelmek és hogy ezeket ki lehet váltani belőlem"

- nyilatkozta Zita a gyönyörű szavakat.

Zita azt is elmesélte, hogy férje, Gianni mindenben kiveszi a részét, van, hogy éjszaka ő alszik a kisfiúkkal és felkel hozzá, ha szükséges, azért, hogy a felesége tudjon pihenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.