Pásztor Erzsi nagyon várja az oltást, de nem fél: "Eszem ágában sincs magamba roskadni!"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
vakcina oltás koronavírus Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, Pásztor Erzsi egy percig sem gondolkodott azon, hogy beadassa magának a koronavírus elleni védőoltás. Sőt, mindenkit arra buzdít, hogy kövessék őt ebben. 

Amint jött a lehetőség, Pásztor Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő azonnal jelezte, hogy igényelni szeretné a koronavírus elleni vakcinát.

"Nekem nincs internetem, ezért postai úton küldtem vissza az igénylőlapot, amit Müller Cecília küldött minden nyugdíjas korúnak.

Azonnal igényeltem a vakcinát, és amint lehetőség nyílik rá, megyek és beoltatom magam! Remélem, minél többen így tesznek majd, mert mégiscsak ez a legjobb módja annak, hogy leküzdjük ezt a ronda vírust"

- nyilatkozta a Metrolpolnak színművésznő.

Pásztor Erzsi, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes művész Fotó: Polyák Attila - Origo

Persze a 84 éves színésznőnek sem telnek nehéz pillanatok nélkül a mindennapjai, nagyon hiányzik neki a színpad és a kollégák, de optimistán áll a helyzethez és reméli, hogy hamarosan minden a régi lesz.

"Eszem ágában sincs magamba roskadni! Átéltem már nehezebb időket is, például a második világháború alatt, amikor a pincében húztuk meg magunkat a bombázások alatt. Féltünk és néha enni is alig volt mit. Onnan is kijöttem, ezúttal sem tervezem másként: szándékomban áll még színpadra állni az életben!

Jóllehet néha úgy érzem, erre már nem lesz lehetőségem, de olyankor megrázom magam, nem hagyva, hogy a rossz gondolatok felülkerekedjenek rajtam" - mondta Pásztor Erzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.