Több barátját elveszítette a TV2 színésze, mindenképp beoltatja magát

Forrás: TV2 -
halál Laklóth Aladár koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Doktor Balaton sztárja, Laklóth Aladár számára nem kérdés, hogy beoltatja magát a koronavírus elleni védőoltással. A színész sajnos több barátját is elveszítette a járvány miatt.

Laklóth Aladár a TV2 vadonatúj napi sorozatában, a Doktor Balatonban tűnt fel. Nincs azonban könnyű év mögötte, a koronavírus őt is megviselte. De számára nem kérdés, hogy betartja a korlátozásokat.

„Az igazság az, hogy én tavasszal, az első hullám idején is nagyon fegyelmezett voltam, betartottam minden szabályt. Otthon, a karanténban azzal szórakoztattam az ismerőseimet, hogy verseket szavaltam a neten. Akkor még azonban a közvetlen környezetemben nem volt senki, aki megfertőződött volna" - árulta el a Ripostnak.

Laklóth Aladár mindenképp szeretné beoltatni magát. Forrás: TV2

A színész sok barátját, pályatársát veszítette el a járvány miatt, így nem kérdés, hogy be fogja oltatni magát a vakcinával, hiszen csak így győzhető le a vírus szerinte.

„Szörnyű halálesetek történtek az utóbbi időszakban. Balázs Fecó nagyon jó barátom volt, de említhetném Böröndi Tamást is, a Vidám Színpad igazgatóját, akivel szintén nagyon jóban voltam. Őt is elvesztettük, és Kelemen Csabát is, akivel még Egerben dolgoztam együtt. Sajnos ezek miatt sok dolgot átértékeltem, hiszen sok közeli ismerősöm hunyt el, vagy kapta el a koronavírust. Így számomra nem is volt kérdés, hogy regisztrálok, és várom, hogy megérkezzen a vakcina"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.