Harry herceget teljesen megváltoztatta Amerika: copfba kötött hajjal látták

Meghan Markle videó stílusváltás copf Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen furcsa dologról számolt be Meghan Markle és Harry herceg szomszédja, ugyanis nemrég lófarokba kötött hajjal látta vezetni az Amerikába költözött angol herceget. 

Meghan Markle és Harry herceg szomszédságában Rob Lowe hollywoodi színész lakik, aki a minap számára is hihetetlen dolgot látott. A színész James Cordennek a The Late Late Late Show-ban mesélt arról, hogy nemrég Harry-t lófarokba kötött hajjal látta autót vezetni - írja a Daily Star.

A színész biztos benne, hogy a herceget látta, mert annyira furdallta a kíváncsiság, hogy egészen az otthonáig követte őt

"A herceg körülbelül másfél kilométerre lakik tőlem. Nagyon zárkózott, ezért őt megpillantani az utcákon olyan, mint meglátni a Loch Ness-i szörnyet. De nekem sikerült, miközben kocsit vezetett.

Egy rövid pillanat erejéig láttam csak, és nem vagyok biztos benne, de mintha lófarkat viselt volna. Nekem legalábbis úgy tűnt, mintha a hosszúra nőtt haját összefogta volna hátul"

- mesélte Lowe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.