Heti holdnaptár (január 25-31.): Nagyon intenzív hét áll előttünk – égi és földi szempontból egyaránt

asztrológia horoszkóp ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon intenzív hét áll előttünk – égi és földi szempontból egyaránt. Január 28-án este az első Teliholdat ünnepeljük 2021-ben, így 29-én már a Fogyó hold hatásaival szépen lassan elkezdhetjük elengedni azokat a nyűgjeinket, amiket magunkkal hoztunk a tavalyi évről. Mivel a Hold láthatósága csökken péntektől, így némi energia veszteség elkerülhetetlen a hétvégén, de talán ez nem baj, hiszen nem pörgünk többet és jobban annál, mint amennyire feltétlenül szükséges. Ha valami megáll és hirtelen nincs rá megoldás, nem jön létre, nem épül, az szerencsére nem okoz jelentős kiesést vagy bonyodalmat. Okosan tervezd meg a napjaid tartalmát!

2021. január 25., hétfő az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Óvatosan kell bánni a mai nap energiáival, mert ugyan ez egy intenzív nap, jó lehetőségekkel, de lényeges szempont, hogy elsősorban saját feladatainkkal foglalkozzunk. A kitűzött céloktól nem javallott eltérni.

2021. január 26., kedd a ♋ban (Növő hold, Rák)

A Telihold hatásai már ekkortól érződnek, így elsősorban inkább kevesebb feladatnak van helye, de azok legyenek jól kivitelezettek. Adjunk teret az elcsendesedésnek. Ha nehézség van, azt meg kell érteni, a csak utána oldani.

2021. január 27., szerda a ♋ban (Növő hold, Rák)

Leterhelő nap, sok tennivalóval, s a legjobb hír az, hogy meglátjuk, mi a fontos és mi nem az. A mozgalmasságot lehetetlen elkerülni, érdemes alkalmazkodni kell a változó körülményekhez.

2021. január 28., csütörtök az ♌ban (Telihold, Rák)

Telihold napja. Erőteljes nap, tele végletes helyzetekkel, kihívásokkal. Mivel ma mindent lehet, csak bulizni és örömünnepet ülni nem... ezért inkább csillapodjunk le. Ami ma történik, az meghatározza a következő hetek irányvonalát.

2021. január 29., péntek az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Kizárólag arra szabad fókuszálni, ami a mi saját problémánk! Ha ezen a napon nem leszünk kellően tudatosak és magabiztosak, alaposak és határozottak, akkor kellemetlen helyzetek bonyolíthatják életünket.

2021. január 30., szombat a ♍ben (Fogyó hold, Oroszlán)

Összességében egy mozgalmas, energikus nap, tele reménnyel és vágyakozással. Van, akinek ez a nap kifejezetten nehézkes, bonyolult, leterhelő lesz. Akad, aki viszont nagy nyereséget könyvel el. A reggeli elhatározás és elindulás hozza meg a nap végének milyenségét.

2021. január 31., vasárnap a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Ezen a napon fontos, hogy figyeljünk a belső hang üzeneteire. Az, aki megfontoltan cselekedett az elmúlt napokban, az jó dolgokban részesül ezen a napon. Ne erőltessünk semmit, minden úgy jó, ahogy van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.