Nika őszinte vallomása: "Zokogva rohantam az öltözőbe"

Forrás: Penziás Nikolett/MTVA -
Nika Veres Mónika énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónika, azaz Nika már sok éve ismert énekesnőként tevékenykedik, elmondása szerint azonban számára még mindig furcsa olykor, hogy valóban sztár lett belőle. 

"Soha nem építettem tudatosan a karrieremet, és gyerekként sem voltam egy exhibicionista típus. Nem vágytam sztárságra, ismertségre, mégis énekesnő lettem, ami a mai napig felfoghatatlan számomra" - fejti ki Nika. Szerinte ő nem az az előadó, akinek minden számát kívülről fújják a rajongók, ám ennek ellenére keményen dolgozik azért, hogy maradandó, és megismételhetetlen élményt adhasson a közönségének.

A csinos énekesnő azt is elárulta, hogy a hírnévvel járó negatívumokat nehéz volt elfogadni, de mostanra már rutint szerzett ebben is:

"Volt olyan, hogy zokogva rohantam az öltözőbe, mert cserben hagyott a közönségem. Egy céges rendezvényre voltam hivatalos, ahol össze-vissza lézengtek az emberek, és mindenki hátat fordított nekem. Borzasztó megalázó érzés volt" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Penziás Nikolett/MTVA

Nika szerint sokkal keményebb lelki beállítottságot követel az előadói szakma, mint amivel ő rendelkezik, ezért az ehhez hasonló rossz emlékek nagy nyomot hagytak benne:

"Én tiszta szívvel, meztelen lélekkel állok a közönség elé, akiknek mindenemet oda adom s csak remélni merem, hogy a zenémmel valami jót adok az embereknek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.