Döbbenetes a hasonlóság: így fest Kristen Stewart Diana hercegnőként - Fotó

fotó színésznő Kristen Stewart Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, Kristen Stewart élete egyik legnagyobb szerepére készül, ugyanis a Diana hercegnőről szóló legújabb filmben ő fogja alakítani a szívek hercegnőjét. Az első fotót  Dianaként már fel is töltötte a közösségi oldalára a színésznő. 

Már javában zajlanak a forgatások a legújabb Diana-filmmel kapcsolatban. A rajongók vegyesen reagáltak a szereposztásra, sokak szerint ugyanis nem Kristen Stewartnak kellene Dianat alakítania, ő azonban mindent megtesz, hogy élethűen mintázza a szívek hercegnőjét - írja az IndieWire.

Ez a film arról a sorsdöntő hétvégéről szól majd, amikor a hercegné rájött, hogy Károly herceggel nincs közös jövőjük, és eldöntötte: belőle nem lesz királynő.

Stewart számára óriási lehetőség Diana megformálása, de úgy tűnik hitelesen tudja majd alakítani, legalábbis, ami a külső jellemzőket illeti. Nemrég ugyanis a színésznő feltöltött magáról egy fotót Instagram oldalára, amelyen Diana hercegnőként látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.