Valóságos csoda: már így sétál az SMA-ban szenvedő Zente! – Videó

SMA Zente gyógyulás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon gyorsan javul Zente állapota, miután megkapta a 700 millió forintos kezelést. A gerinc eredetű izomsorvadásban szenvedő kisfiú édesanyja büszkén osztotta meg a videót arról, hogyan totyog a kisfiú.

Az egész ország összefogott az SMS-ban szenvedő Zente gyógyulásáért, így összegyűlt a 700 millió forint a kisfiú kezelésére.
A gyerek állapota azóta rohamosan javul a terápiának köszönhetően. Anyukája rendszeresen videókat oszt meg a kisfiú gyógyulásáról. Legutóbbin az látható, hogy Zente már önállóan lépked.

"Amint azt tapasztaljátok, napi szinten töltök fel videókat és képeket Zente ügyeskedéseiről a storyba/történetbe. Viszont néha van olyan, hogy túl jó felvétel készül ahhoz, hogy csak 24 órán át legyen látható. Ilyen a mai séta is! Szuper tempó, zéró segítség. Már sokkal magabiztosabb és erősebb, az első próbálkozásokhoz képest! Ma igazából nem reméltem ilyet, mert Zente látszólag nem volt toppon, bár ez így nem is teljesen igaz. Inkább csak nem tetszett neki a feladat, amit az óra 90 százalékában csinálnia kellett. (négykézláb) Ezért aztán a torna végén végre sétálhatott kicsit a "bambuszkában". Ez a jelenlegi legnagyobb kedvence. Aztán futás az oviba" – írta édesanya a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.