Borzalmas dolog történt: Meggyilkolta babáját az édesanya

gyilkosság édesanya baba fulladás szemeteszsák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemeteszsákot tömött babája torkába az asszony. .Szekrénybe rejtette kisfia maradványait a gyilkos anya.

Krisztina eltitkolta a terhességét, babáját pedig hidegvérrel, hátborzongató módszerrel meggyilkolta.

a kép: illusztráció Forrás: Shutterstock

A csöppség maradványait a nagyobbik lányával pakoltatta el, akinek akkor fogalma sem volt, hogy mit fog a kezében.

A jelenleg is letartóztatásban lévő Krisztina 2008-ban ment hozzá Zsolthoz. A vádirat szerint a nő férje gyakran fogyasztott alkoholt, ami miatt többször volt veszekedés a családban. Az is előfordult, hogy a férfi bántalmazta a nőt. Aki ennek ellenére teherbe esett férjétől, ezt azonban az első pillanattól kezdve eltitkolta.

Ötödik gyermekével való várandósságát hízékonyságára hivatkozva igyekezett tagadni.

A szülés végül 2019. december 9-én késő este indult meg. Ekkor a nő az éjszakát a ház egy távolabbi szobájában töltötte, ott vajúdott és hajnali 5 óra körül egészséges fiúgyermeknek adott életet.

Azért, hogy a csecsemő ne sírhasson fel jó odakészített maga mellé egy műanyag szemeteszsákot, amelyből galacsint formált, azt pedig mélyen ledugta az újszülött torkán a garatba. Ettől az ártatlan baba azonnal megfulladt. A csecsemő testét ekkor becsomagolta egy takaróba, majd egy szemeteszsákba. Az újszülött testét rejtő fekete szemeteszsákot a lányának kellett elpakolnia egy ruhásszekrénybe.

Másnap a nő az udvaron máglyát rakott és az újszülött testét igyekezett elégetni, de nem sikerült neki teljesen - írta Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.