Rubint Réka már készül az elengedésre

Forrás: Instagram/Rubint Réka -
Rubint Réka Schobert Lara felnőtt nagykorú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka egy pillanatig sem tagadja, mennyire fél a pillanattól, amikor Lara elé áll, és közli, önálló életet kezd.

"Lara tizennyolc éves lesz és ezt még kimondani is nehéz, hiszen én mindig azt a pici lányt látom benne, akinek minden reggel copfoztam a haját, vagy ráadtam azt a harisnyát, amit ha ma meglát az akkori fotókon, kikéri magának"

-kezdte a Ripostnak Réka.

"Nekem Lara még mindig ez a kislány, közben pedig felnőtt nővé érett, és szerintem akinek van felnőtté vált gyermeke, most bólogat, hogy valóban nehéz a gyermekeinket elengedni, az útjukra engedni, de ez az életnek a rendje, és az első gyereknél ez nyilván sokkal nehezebb..."

-folytatta Réka, aki Norbi és Lara kapcsolatáról is beszélt.

"A Norbi nagyon nagyon szereti a Larát, mint minden apának, a lánya a szerelme. Amikor komolyabb fiú elkezdi a Lara figyelmét elvonni, akkor mindig vigyázba vágja magát, és figyeli, mikor kell az apai óvó kezeket feltenni, de tiszteletben tartja a döntéseit (...)

-mesélte a háromgyerekes fitnesz edző, akinek a családja a mindene.

Forrás: Instagram/Rubint Réka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.