Baukó Éva őszinte véleménye a retusálásról: "Zimány Lindát börtönbe kéne zárni"

retusálás vélemény Life TV Bréking Zimány Linda Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A retusálásról és az ehhez kapcsolódó applikációkról megoszlanak a vélemények, sokan úgy vélik, hogy a fiatal lányok számára öntorzulást és önelfogadási nehézségeket eredményeznek. Baukó Éva a Life TV-n futó Bréking című műsorban fejtette ki ezzel kapcsolatban markáns véleményét. 

A Life TV-n futó Bréking című műsor legújabb adásában a retusálás az egyik fő téma, amely főként a fiatalokra van súlyos hatással, akik a különféle applikációk miatt nem képesek elfogadni saját magukat, a nem létező, tökéletes arcot keresve, amivel teljesen becsapják magukat. Baukó Éva a témával kapcsolatban fejtette ki a véleményét.

Forrás: Frizbi

"Zimány Lindát is börtönbe kéne zárni. Köze nincsen a Zimány Lindának élőben a fotóihoz vagy akár a Vasvári Viviennek vagy akár a Vajna Timinek.

Ezek a lányok mindig ilyen alkalmazásokat használnak. A Linda szerintem sokkal szebb volt 16-17 évesen, de ez a sok plasztikai műtét meg botox, szerintem a Linda sincs rendben magával, hogyha ennyi plasztikai beavatkozást csinál magán" - magyarázta Éva.

További részletek ma este a LifeTV-n, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.