Megszólalt Diana egykori edzője: így emlékezett az együtt tölött időre

Forrás: AFP -
edző vallomás Diana hercegnő személyi edző sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő és edzője a testmozgás mellett minden alkalommal jókat beszélgettek. Baráti kapcsolat alakult ki köztük, a nő sok mindent tudott.

A személyi edzőként dolgozó Jenni Rivett harminc évvel ezelőtt 1991-ben kezdett el Diana hercegnővel együtt edzeni, akkoriban rengeteg időt töltöttek együtt.

Diana hercegnő Forrás: AFP

Az edző elárulta, hogy Diana hercegnővel azonnal jó barátnők lettek és szinte mindent megbeszéltek egymással. Ez a közvelen kapcsolat azért alakulhatott ki, mert a sportoló nem királyi körökből való volt.

„Nem tudtam, hogy pukedliznem kell, míg négy évvel később meg nem láttam a palota kertjében, hogy a legjobb barátja is ezt teszi, amikor találkozik vele. Amikor bocsánatot kértem, nevetett és azt mondta, éppen ezért szeret, soha ne pukedlizzek neki!"

– mesélte Jenni a Dailymailnek.

Jenni szerint az edzés valódi mentsvár volt a hercegnőnek, legkedvesebb emlékei közé tartozik, amikor Harry és Vilmos is csatlakoztak a tornához.
A Károlytól való válása alatt is szoros kapcsolatban voltak, Jenni emlékei szerint, Diana mindig azt mondta ezzel kapcsolatban: "Én sosem akartam ezt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.