Angeline Jolie és Brad Pitt 2016-ban váltak el és azóta is folyamatos pereskedésről szól az életük. Érthető módon a gyönyörű színésznő belefáradt a hercehurcába és leginkább gyerekeire akar koncentrálni.

Jolie mindig is nagy családot szeretett volna és ez az álma valóra is vált: 4 gyermeket fogadott örökbe és két saját gyermeket hozott a világra. Érdekes, hogy ennek ellenére nem érzi magát jó anyának:

Angelina Jolie gyermekeivelForrás: Getty Images for Netflix/2019 Getty Images/Monica Schipper

Soha sem voltam jó abban, hogy otthon üljek. Bár mindig is sok gyereket szerettem volna, valahogy mindig úgy képzeltem, hogy a dzsungel közepén utazgatunk. Igazából sosem gondoltam át igazán, tradicionális értelemben. Úgy érzem, hogy nincsenek meg bennem azok a képességek, melyek egy hagyományos otthonülős anyává tesznek. Meg tudom csinálni, mert a gyerekek rugalmasak és segítenek, de nem vagyok benne jó" – nyilatkozta a sztár a Vogue-nak.

Angelina Jolie még mindig keresi önmagát válása után, arra a kérdésre, hogy boldog-e igazán, nem tudott határozott választ adni. Most leginkább családja gyógyulására koncentrál és bízik abban, hogy hamarosan megleli a saját lelki békéjét is:

Szeretem, hogy öregszem. Sokkal jobban érzem magam a negyvenes éveimben mint amikor fiatalabb voltam. Talán azért, mert édesanyám nem élt sokáig, így az öregedést inkább győzelemnek élem meg, mint szomorú ténynek" – mesélt őszintén a még mindig gyönyörű világsztár.