Meglepő vallomás: Angelina Jolie nem érzi magát jó anyának

Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures / Spyglass Entertainment / Marc Platt Productions / Kickstart Productions/Universal Pictures / Spyglass En -
Brad Pitt boldogság anyaság öregedés Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angeline Jolie és Brad Pitt 2016-ban váltak el és azóta is folyamatos pereskedésről szól az életük. Érthető módon a gyönyörű színésznő belefáradt a hercehurcába és leginkább gyerekeire akar koncentrálni.

Jolie mindig is nagy családot szeretett volna és ez az álma valóra is vált: 4 gyermeket fogadott örökbe és két saját gyermeket hozott a világra. Érdekes, hogy ennek ellenére nem érzi magát jó anyának:

Angelina Jolie gyermekeivel Forrás: Getty Images for Netflix/2019 Getty Images/Monica Schipper

Soha sem voltam jó abban, hogy otthon üljek. Bár mindig is sok gyereket szerettem volna, valahogy mindig úgy képzeltem, hogy a dzsungel közepén utazgatunk. Igazából sosem gondoltam át igazán, tradicionális értelemben. Úgy érzem, hogy nincsenek meg bennem azok a képességek, melyek egy hagyományos otthonülős anyává tesznek. Meg tudom csinálni, mert a gyerekek rugalmasak és segítenek, de nem vagyok benne jó" – nyilatkozta a sztár a Vogue-nak.

Angelina Jolie még mindig keresi önmagát válása után, arra a kérdésre, hogy boldog-e igazán, nem tudott határozott választ adni. Most leginkább családja gyógyulására koncentrál és bízik abban, hogy hamarosan megleli a saját lelki békéjét is:

Szeretem, hogy öregszem. Sokkal jobban érzem magam a negyvenes éveimben mint amikor fiatalabb voltam. Talán azért, mert édesanyám nem élt sokáig, így az öregedést inkább győzelemnek élem meg, mint szomorú ténynek" – mesélt őszintén a még mindig gyönyörű világsztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.