Külföldön is gyászolják Siklósi Örsöt, az egész világot megrázta a halálhíre

Siklósi Örs gyász AWS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak Magyarországon siratják a tehetséges zenészt. Siklósi Örsöt az Eurovíziós Dalfesztivál által világszerte ismerték, és mindenkit megrázott a halálhíre.

Az AWS 2018-ban léphetett fel Magyarország színeiben az Eurovíziós Dalfesztiválon, így külföldön is ismertté váltak. Éppen ezért nem csak a magyarok gyászolják most a 29 évesen leukémiában elhunyt énekest – írta a Ripost.

Megrázta az egész világot Siklósi Örs halálhíre. Forrás: -

Lenyűgöző énekes volt, és elképesztő előadó. Sokat hozzátette az Eurovíziós Dalfesztiválhoz. nyugodjék békében!"

Világszerte gyászolják a magyar zenészt. Forrás: -


„Összeomlottam! Borzalmas, hogy egy ilyen fiatal tehetség és pozitív személyiség ennyire korán itthagy minket. Biztos vagyok benne, hogy rá örökre emlékezni fogunk. Őszinte részvétem a családjának és az AWS-nek. Annyira igazságtalan, nem akarom elhinni..."

Sok külföldi rajongója van a zenekarnak. Forrás: -


„Amióta láttam a Dalfesztiválon az AWS-t, arról álmodoztam, hogy egy nap találkozhatok ezzel a rendkívüli együttessel. Siklósi Örs, hiányozni fogsz!"

„Szomorú vagyok a hír hallatán. Franciaországból származom, minden dalotokat hallgatom, és sosem feledem az AWS szereplését az Eurovíziós Dalfesztiválon. Teljes mértékben veletek vagyok, részvétem!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.