Elcsukló hangon emlékeztek meg a Dalban zenésztársai Siklósi Örsről

Forrás: MTVA/Eurovision -
Siklósi Örs gyász AWS A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikusan fiatalon elhunyt Siklósi Örsről emlékeztek meg a szombat esti Dalban. Az AWS zenekar 2018-ban nyerte meg a versenyt.

Mindössze 29 évesen hunyt el leukémiában az AWS énekese, Siklósi Örs. Az együttes még 2018-ban nyerte meg a Dalt, így azt követően ők mehettek ki az Eurovíziós Dalfesztiválra.
A műsorban most szombaton szívszorító szavakkal, könnyekkel küszködve búcsúztak a fiatal tehetségtől.

"Tragikus hírt kaptunk a mai reggel. Mindössze 29 évesen elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere. Egy egész ország zárta őt a szívébe, amikor 2018-ban megnyerték A Dal 2018-at. Akkor, azokban a pillanatokban mindhárman itt voltunk" - mondta Freddie.

Siklósi Örs 29 évesen hunyt el. Forrás: MTVA/Eurovision

"Egyéniség volt, egy csupaszív fiú. Őszintén örültünk, hogy ők vitték el az első helyet, és egy metálzenekarral a nemzetközi színpadra léphettek. Szeretünk, Örs" - folytatta műsorvezető társa, Orsovai Reni elcsukló hangon.

Mező Misi szintén megható szavakkal emlékezett meg az énekesről, láthatóan őt is nagyon megviselték a történtek:
"Keressük a szavakat, hogy miért történt mindez, de senki nem tudja a választ. Előttem van a kép, amikor bejutottak A Dalba. Nagyon örültünk neki. Amikor megnyerték a műsort, katartikus hangulat uralkodott a stúdióban. Egyszerű, vidám, energikus srác volt. Borzalom... Hatalmas veszteség, nem csak a metálzenének de alapvetően az egész zenésztársadalomnak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.