Döbbenet: úgy esett teherbe a nő, hogy már terhes volt

Forrás: Shutterstock -
ikrek terhesség anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ikrei születtek a 36 éves brit nőnek, csakhogy a két baba nem egyszerre fogant. Rebecca már terhes volt, amikor három héttel később újra megfogant.

Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy úgy esik teherbe valaki, hogy már állapotos. Ez történt a 36 éves Rebecca Roberts esetében is, aki miután megfogant, három hétre rá újra teherbe esett. Így az ultrahang ezután legnagyobb meglepetésére már két babát mutatott.

„Azt se tudtam, hogy lehetséges teherbe esni, amikor már terhes vagy" – árulta el a nő, akinek a szülése nem volt zökkenőmentes. Ugyanis a terhessége 33. hetében meg kellett indítani a szülést, mert probléma volt a második baba, Rosalie köldökzsinórjával - írta a Daily Mail.

A koraszülött kislányt sokáig kórházban tartották, de mostanra már mindkét baba jól van, noha látványos köztük a méretkülönbség. Az anyuka pedig Instgramján mutatja be a különleges ikrek mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.