Csalók állítják: Rubint Réka sport nélkül, ennek a csodaszernek köszönheti tökéletes alakját

átverés Rubint Réka csalók képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaéltek Rubint Réka nevével. A fitneszguru nevében, szexi, fehérneműs fotóival és hamis interjúval reklámoznak egy fogyasztószert.

Sajnos először történik ilyen, hogy egy közismert személy fotójával, nevével visszaélnek csalók.

Nemrég Rubint Réka lett szélhámosok áldozata, akik

a fitneszguru nevében árulnak egy fogyasztószert, teszik ezt egy hamis interjúval, amelyben arról olvasni, hogy a háromgyermekes édesanya nem a sportnak, hanem a terméknek köszönheti csodás alakját

- írja a Bors.

Csalók élnek vissza Rubint Réka nevével Forrás: Instagram/Rubint Réka

Az interjúban olyan hajmeresztő mondatok is megtalálhatók, hogy Réka nem szeret és nem is szokott sportolni.

"Soha nem aggódtam a súlyom miatt, de az utóbbi időben extra kilókat szedtem fel. Egy darabig úgy tűnt számomra, hogy az én koromban ez a kis túlsúly semmit nem jelent. De túl messzire ment a dolog.Ráadásul a sportolás számomra nehezen megy és az életkorral egyre kevésbé segít, a diétázás meg nem kivitelzhető a zsúfolt munkarendem miatt" - olvasható az inerjúban.

A csalók mindenfél módon próbálják hitelessé tenni a terméket. Azt állítják, hogy a fogyasztószer pusztán természetes összetevőket tartalmaz, Réka is kizárólag ezt fogyasztja.

Mint kiderült a fogyasztószert a panamai illetőségű BERNADATTE LTD. forgalmazza, amiről egy rövid kutatás után kiderül, hogy már több alkalommal került a hatóság, pontosabban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) látókörébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.