A halálos betegségben szenvedő felesége szexi gondozójával jött össze a férj

betegség halál szex család megcsalás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő miután a halálos betegséggel küzdő gondozottja meghalt, összejött annak a férjével.

A 49 éves Robert Harris évekkel ezelőtt adott munkát a 29 éves Naomi Watsonnak, aki egy Facebook-csoportban keresett dajka állást. A férfi megkereste a fiatal nőt, hogy felesége, Lisa betegsége miatt szükségük lenne valakire, aki vigyáz az akkor kilencéves gyermekükre, Mollyra.

A feleség szeretettel fogadta a lányt otthonukban, sőt, amikor a halálos motoneuron-betegséggel küzdő Lisa állapota romlani kezdett, még közelebb kerültek egymáshoz. Naomi a bébiszitterkedés mellett gondozni kezdte a beteg nőt, öltöztette, fürdette, etette őt.

Halálos beteg felesége szexi gondozójával jött össze a férj Forrás: Shutterstock

Majd miután a feleség 2014-ben meghalt, a fiatal nő segített Robertnek átvészelni a gyász időszakát, és továbbra is vigyázott Mollyra - írta a Dailystar.

A kislány előtt két hétig titkolták a kapcsolatukat, ám azóta már jegyben járnak és boldogan élnek. Naomi megígérte, soha nem akar majd Lisa helyébe lépni, aki örökre a család része lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.