Hoppá! Újabb főszereplő távozik a Mintaapákból

Mintaapák távozás sorozat Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 népszerű sorozata, a Mintaapák egy újabb főszereplőtől válik meg. A producerek úgy döntöttek, hogy Polyák Lillát a harmadik évadban már nem láthatják a tévénézők.

Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván és Klem Viktor után Polyák Lilla is távozik a Mintaapák című sorozatból.

A TV2 szerint ez pusztán szakmai döntés volt, azonban a Blikk informátora szerint más is állhat a háttérben. A színésznőnek ugyanis voltak problémái a forgatáson és nehéz volt vele összeegyeztetni a forgatási időpontokat.

Polyák Lilla a harmadik évadban már nem szerepel a Mintaapákban TV2

"Sajnos voltak olyan napok, amikor igazán nehezen ment a közös munka, ráadásul Polyák Lillával az egyéb elfoglaltságai miatt egy időben egyeztetni sem volt egyszerű a forgatási napokat.

Így nem meglepő, hogy amikor azon kezdtek gondolkodni a sorozat készítői, hogy milyen új fordulatokkal dobják fel a szériát, akkor a színésznő kiírása szinte azonnal szóba került" - árulta el az informátor.

A lap megkereste a TV2 Sajótosztályát is az üggyel kapcsolatban.

"Polyák Lilla távozása kizárólag az új történetszál megjelenésével függ össze. Minden sorozat életében egy újabb szezon indulása lehetőséget ad a megújulásra.

A Mintaapák harmadik évada az új karakterek megjelenésével minden eddiginél izgalmasabb fordulatokat tartogat a nézőknek. A folytatásban nem szerepel Klára karaktere, az őt megformáló Polyák Lillának ezúton is köszönjük a munkáját" - nyilatkozták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.