Hajmásy Péter mosolyszünet szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető, Nádai Anikó lassan öt hónapja van együtt kedvesével, Hajmásy Péterrel. Nemrég kiderült, hogy a rövid idő alatt tartottak már mosolyszünetet.

Nádai Anikó szerelmi élete nem éppen mesébe illően alakult az utóbbi években, azonban az elmúlt hónapok azt bizonyították, hogy végre megtalálta a boldogságot Weisz Fanni volt férje, Hajmásy Péter oldalán.

Azonban nemrég kiderült, hogy a pár hónapos együttlét alatt bizony sor került már mosolyszünetre, aminek majdnem szakítás lett a vége - írja az Indirekt.

Mosolyszünetet tartott Nádai Anikó és kedvese, Hajmásy Péter Forrás: RTL Klub

"Petivel több mint öt hónapja vannak együtt, és bár volt, amikor úgy érezték, hogy nem biztosak a kapcsolatban, volt egy kis mosolyszünet is, azóta minden megoldódott. Nagyon szeretik egymást, és próbálnak minél több időt együtt tölteni. Látszik, hogy nagyon szeretik egymást"

- árulta el egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.