Már biztos, hogy együtt vannak: lekapták Nádai Anikót Hajmásy Péterrel - Fotó

Forrás: Rtl Sajtóklub -
Hajmásy Péter fotó párkapcsolat Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már egészen biztos, hogy Nádai Anikó és Hajmásy Péter egy pár. Noha a szerelmesek nagyon ügyelnek arra, hogy ne lássák őket együtt, most mégis sikerült lencsevégre kapni őket.

Weisz Fannival való szakítása után Hajmásy Péter ismét szerelmes, mégpedig Nádai Anikóba. A műsorvezető exe pedig éppen Fannival jött össze. Hogy ez hogy alakulhatott így, senki sem tudja. Anikó féltve őrzi magánéletét, és egyelőre semmit sem oszt meg rajongóival.

Egy szemfüles fotós azonban lencsevégre kapta amint a műsorvezető és Péter együtt érkeznek a tv-be.
„Anikó korábban nagyobb bepillantást engedett a privát dolgaiba, de most már jobban óvja magánéletét. Petivel több, mint öt hónapja vannak együtt, és bár volt, amikor úgy érezték, nem biztosak a kapcsolatban, sőt, volt egy kis mosolyszünet is, de azóta minden megoldódott. Nagyon szeretik egymást, próbálnak minél több időt együtt tölteni" – árulta el a Blikknek Anikó egy közeli barátja.

Nádai Anikó boldog párkapcsolatban él Hajmásy Péterrel, Weisz Fanni exével. Forrás: Rtl Sajtóklub

Nehéz időszak van a műsorvezető mögött, ugyanis nem rég elveszítette édesanyját. Majd karácsony előtt meg kellett műteni, mivel méhnyakrák-megelőző állapotban volt.

„Szerencsére azóta minden rendben van. A születésnapját Petivel ünnepelte, nemrégiben pedig a fiúnak volt születésnapja, arra Anikó szervezett meglepetéspartit, ami nagyon jól sikerült. Úgy tűnik, Anikó végre révbe ért és boldog" – mondta a barát.

A fotókért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.