Megbocsátott Suzy, mégsem kerül bíróság elé az ügy

Forrás: Instagram/Suzy -
elmarad gumibaba per Suzy Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, Királyvári Zsuzsannánál, azaz Suzynál betelt a pohár, feljelentést tett, miután egy guminővel megalázták. Most azonban úgy tűnik, sikerült békés úton megoldani a problémát és az édesanya mégsem viszi bíróság elé az ügyet.

A botrány akkor robbant ki, mikor egykori férje, Jolly egyik májusi fellépésén egy szőke guminő került a színpadra. Jolly hangtechnikusa, Keresnyei Zoltán lefotózta az énekest a szexuális segédeszközzel, a képet posztolta és azt írta hozzá, hogy "Jolly és Suzy élő koncert". Suzy úgy érzi, megsértették a becsületét. Ezután döntött úgy, hogy bíróság elé viszi az ügyet és bepereli a hangtechnikust.

Ezután a közösségi médiában elszabadultak az indulatok, a férfi nyilvánosan szidta Jolly volt feleségét, aki azonban nem reagált a támadásokra.

Nemrég azonban kiderült, hogy az ügy előtárgyalása elmaradt, ugyanis a feleknek sikerült peren kívül rendezniük a kellemetlen ügyet, miután a hangtechnikus egy nyilvános bejegyzésben bocsánatot kért az énekesnőtől - írja a Blikk.

"Zoli eljött hozzám, megbeszéltük a dolgot és fátylat borítottunk rá. Nem vagyok haragtartó típus, így nem volt kérdés, hogy megbocsátok neki, de azt nyilván a továbbiakban sem hagyom senkinek, hogy nyilvánosan sértegessen vagy megalázzon.

A bírósági eljárást az ügyvédem, dr. Pikali Petra megszünteti és ezzel vége is a történetnek" - zárta rövidre Suzy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.