Palya Bea elárulta, a szexen túl mitől működik az új kapcsolata

Forrás: Palya Bea -
boldogság párkapcsolat válás tanács Palya Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palya Bea pár évvel ezelőtti válását egy album formájában is feldolgozta, de ma már örül, hogy megtörtént, hiszen két éve megtalálta azt a férfit, aki úgy szereti, ahogy van, aki előtt nem kell megjátszania magát, visszavennie magából.

Palya Bea három éve vált el férjétől, de életének ezt a nehéz szakaszát sikerült magában feldolgoznia, valamint rengeteget dolgozott magán, hogy teljes életet élhessen. Új párja mellett szinte kicsattan a boldogságtól.

Palya Bea Forrás: Palya Bea

Ezeket a tapasztalatait szeretné megosztani másokkal is, a 44 éves énekesnő egy online párkapcsolati sorozatot indít.

"A válásom is tulajdonképpen ennek a belső munkának volt „köszönhető", hiszen rengeteget foglalkoztam azzal, ki vagyok és merre haladok. Lassan rájöttem, hogy a volt párommal nem egy az utunk, és ezt mindketten így láttuk. Azóta is rengeteget dolgoztam magamon, mert hiszek benne, hogy először mindenkinek önmagában kell rendet tennie. A párok támogathatják egymás gyógyulását. Mára felnőttebb lettem, nagyobb felelősséget vállalok és jobban tudom szabályozni önmagam"– mesélte a Blikknek Palya Bea, aki arra is kitért, jelenlegi párjával miként élik meg a szerelmüket a hétköznapokban:

"Tudatosan dolgozunk azon mindennap, hogy a kapcsolatunk, a szexualitásunk kiteljesedett legyen, és mindketten dolgozunk magunkon is. Mindennap kijelölünk egy bizonyos kapcsolati időt, amikor nincs telefon, gyerekek, tehát, ami elvonja a figyelmünket. Ez a mi időnk: beszélgetünk, megmasszírozzuk egymást vagy épp jöhet a szívbéli szexualitás. Minél többet vagyunk együtt, annál többet szeretnénk egymásból, ez felemelő, szabad érzés, ezt adja az érett kapcsolat. Rengeteg kérdést kapok a hallgatóimtól, nézőimtől a kapcsolatokra és szexualitásra vonatkozóan. Ezért indítok egy webináriumsorozatot erről."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.