Ezért vált el Árpa Attila és Tomán Szabina: elárulták, volt-e harmadik fél

Fotó: Polyák Attila - Origo -
válás Árpa Attila Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila és Tomán Szabina évekkel ezelőtt váltak el, de nem beszéltek sokat sem a kapcsolatukról, sem arról, mi vezetett a végéhez. A színész most elárulta, miért döntöttek amellett, hogy külön utakon folytatják.

Árpa Attila és Tomán Szabina házasságuk alatt sem osztották meg kapcsolatuk részleteit a nyilvánossággal, és a válásuk is hasonlóan zajlott. Most azonban a színész elárulta, miért let vége a házasságuknak.

Árpa Attila Fotó: Polyák Attila - Origo

Kiszerettünk egymásból, igazából csak ennyi történt. Mind a ketten vagyunk annyira romantikusak és érzelmi emberek, hogy úgy gondoltuk, nem fogunk belefásulni egy olyan párosba, ahol szerelem már nincs, de ott a gyerek,

Nem az történt, hogy valaki valakit megcsalt, de nem véletlen, hogy a válásunk több mint három évig tartott. Nem azért, mert bonyolult volt, hanem mert nem siettünk sehova"

"Én ennek nagyon örülök, mert minél jobban megy az üzlete, nekem annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem" - mondta nevetve. "

ő nagyon büszke arra, hogy egyedül csinálta, és ez így is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.