Csütörtökön utolsó útjára kísérték Humenyánszky Jolán szobrászművészt, a brutális módon meggyilkolt Szilágyi István özvegyét. Jolika néni az Új Köztemetőben nyugszik.

A temetésen felolvasták Jolika néni unokájának, Nándinak a levelét, aki Brüsszelben él és a koronavírus miatt nem tudta megoldani az utazást, hogy részt vehessen nagymamája temetésén. Legutoljára tavaly augusztusban találkoztak, bár utána többször is beszéltek telefonon. A férfi azzal nyugtatja magát, hogy nagymamája és nagypapája már együtt vannak odafenn és onnan vigyáznak rá - írta meg a Ripost.

Az biztos, ha hazamegyek, az első utam a sírhoz vezet majd és viszek virágot. Mama halálával már egyetlen nagyszülőm sem él, ez pedig nagyon rossz érzés, de a legjobban az bánt, hogy nem tudtunk vele lenni az utolsó óráiban" - nyilatkozta megtörten Nándi.

Szilágyi István, Jolika néniForrás: Ripost

A temetésen se a házaspár fia, Péter nem jelent meg, se Jolika testvére, Sarolta. Jolika néninek szörnyű és tragikus élete volt, végül tüdőrákban halt meg, pár hónappal azután, hogy szeretett férjét, Szilágyi Istvánt közös fiúk gyilkolta meg.