Ez az a mozzanat, ami L.L Junior exét bűnössé teheti kisfiuk balesetében

Hopp Csilla LL Junior videó Dávidka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel ezelőtt történt a szörnyű tragédia, amikor L.L. Junior és Hopp Csilla legkisebbik közös gyermekét, Dávidkát halálra gázolták. A kisfiú halálával kapcsolatban a nyomozás azóta is tart. Az édesanya ügyvédje beszélt az újabb fejleményekről.

Hopp Csilla ügyvédje a Mokkában vendégeskedett, ahol elmondta, hogy a halálos kimenetelű balesettel kapcsolatban még mindig tart a nyomozás, előre nem is lehet látni, mikor lesz vége.

Az ügyvéd elárulta, mi az a mozzanat, ami bűnössé teheti a gyászoló édesanyát.

"Tulajdonképpen a fogta a kezét kontra nem fogta a kezét Dávidkának, ez az egyik legfőbb mozzanat, de talán még ez nem is lenne elég a nyomozó hatóságnak, hogy fogta-e, hanem, hogy előtte mennyire körültekintően mentek át, és akkor odafigyelt-e, vagy akkor fogta-e a kezét.

Az a szülő, aki megy egy kiskorúval és fogja a kezét, talán azért csak létezik egy olyan, hogy a gyermek egy hirtelen mozdulattal kirántja a kezét, most ezen múlik egy bűnösség, hogy mennyire fogom erősen a kezét, ezt ki mondja meg..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.