Tücsi Instagram oldalán reagált az őt ért heves támadásokra - Fotó

Tücsi anyaság fotó diéta támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű a celebek élete, hisz bármit kiraknak közösségi oldalukra, arra azonnal reagálnak a követők. Az anyaság amúgy is egy érzékeny téma, melyben mindenkinek megvan a saját véleménye.

Tücsi úgy döntött, hogy szeretné visszakapni szülés előtti alakját, ezért kemény edzésbe és diétába kezdett és ezt megosztotta követőivel is. Talán ő sem gondolta, hogy micsoda lavinát indít el ezzel - sokan nekiestek, hogy egyáltalán nem egészséges, amit csinál.

Tücsi most Facebook sztorijában reagál az őt ért támadásokra, melyek nagyon megdöbbentették a gyönyörű modellt. Ahogy ő is írja, ez a fajta kommunikáció nem az ő stílusa és bár az építő és segítő szándékú kritikát szívesen fogadja, ilyen nem érkezett, csak rosszindulatú és megalázó kommentek. Tücsi azt kéri rajongóitól, hogy legyenek elfogadóak és tartsák tiszteletben a legcsodálatosabb dolgot a világon, az anyaságot.

Tucsiii reagál az őt ért vádakra Forrás: Instagram/ tucsiii

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.