A Dalban tűnt fel a Megasztár 3. szériájából ismert zenész - Így néz ki most Kontor Tamás

videó Kontor Tamás Megasztár változás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kontor Tamás a Megasztár harmadik szériájában vált ismertté a tévénézők számára. Tamást azóta ritkán tűnt fel a nyilvánosság előtt, azonban hétvégén A Dal 2021 február 27-i, első elődöntőjében újra láthatták a nézők.

A Megasztár harmadik szériája 2005 őszétől 2006 tavaszáig tartott. Ebben az évadban szerepelt Rúzsa Magdi, Varga Feri és Puskát Peti, valamint Kontor Tamás is.

Kontor Tamás Forrás: A Dal

Akkor Tamás nem került be a döntőbe, viszont a műsornak köszönhetően rátalált a szerelem Szabó Eszter személyében, akivel kilenc évig voltak együtt, két gyermekük is született.

16 évvel a tehetségkutató műsor után nemrég a A Dal 2021 február 27-i, első elődöntőjében láthatták Tamást a nézők, ugyanis a Kaukázus zenekar Az Egyetlen szó című dalával állt színpadra szombaton, ahol két vendégzenésszel egészült ki a csapat, egyikük Kontor Tamás volt, aki basszusgitáron kísérte az együttest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.