Íme, Larry, a macska, az Egyesült Királyság miniszterelnökségének hűséges dolgozója - Galéria

Egyesült Királyság hivatal Larry galéria macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larry, a cirmos-fehér tarka macska 2011 februárja óta gondoskodik az Egyesült Királyság miniszterelnöki rezidenciáján az oda tévedt egerekről.

James Cameron hivatalba lépése után nem sokkal kezdte meg az egerészést az Egyesült Királyság miniszterelnöki rezidenciáján, a Downing Street 10. szám alatt Larry, a cirmos-fehér tarka macska.

Az elmúlt 10 évben eddig három miniszterelnök (David Cameron, Theresa May, Boris Johnson) alatt szolgált.

Larry nem mindig végzi lelkiismeretesen a feladatát, miután David Cameron Larryt egyszer a székében találta, az irodában pedig egy egér mászkált, felfüggesztette főegerészi állásából.

A fenti hanyag munkája miatt 2012 szeptemberétől George Osborne pénzügyminiszter cirmos macskájával, Freyával kellett megosztania feladatait, de Freya többször elkóborgott, így őt vidékre költöztették, így azóta Larry az egyedüli egerész a miniszterelnöki rezidencián.

A Larry-ről készült fotók megtekintéséhez kattints a képre és lapozd végig a galériát!

Forrás: AFP/Tolga Akmenhttp://www.origo.hu/foto/galeria/20210217-tiz-eve-van-hivatalaban-az-egyesult-kiralysag-miniszterelnoksegi-foegeresze-galeria.htmlmiddleon58153877

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.