Meghan Markle lesokkolta a világot, amikor bevallotta Oprah Winfrey-nek, hogy egyszer annyira mélypontra került, hogy véget akart vetni az életének. 

Az egész világ kíváncsian várta az Oprah interjút, melyben Harry herceg és felesége, Meghan őszintén beszélnek az elmúlt időszak fájdalmairól. A hercegné többször utalt már arra, hogy mennyire megviselte mentálisan az elmúlt pár év, de talán erre a vallomásra senki sem számított:

"Szégyelltem akkoriban kimondani és szégyelltem bevallani Harrynek. De tudtam, hogy ha nem mondom ki - akkor megteszem. Nem akartam tovább élni" - tárulkozott ki Meghan Oprah-nak.

Harry herceg, Meghan Markle, Oprah Winfrey interjú, CBSForrás: CBS

A hercegné úgy érezte, ha eldobná az életét, az mindenki számára megoldást jelentene. Ezek a félelmetes gondolatok állandóan jelen voltak az életében. Végül 2016-ban, egy előadás után avatta be férjét, mit is érez valójában. Onnantól fogva egymásba kapaszkodtak. Meghan folyamatosan sírt, amint a külvilág nem látott - írja a People.

"Szerintem nagyon fontos, hogy az emberek emlékezzenek arra, hogy fogalmuk sincs arról, mi történik valaki életében a zárt ajtók mögött. Fogalmuk sincs. Még azoknak az embereknek az életében sem, akik mosolyognak és ragyognak."

Az ifjú feleség először szégyellte érzéseit és nem akart nyomást gyakorolni Harry-re. 

Néha ahhoz kell a legnagyobb bátorság, hogy segítséget kérjünk" 

- vallotta be Oprah-nak.