Gryllus Dorka 47 évesen adott életet második gyermekének, Áronnak. A színésznő elmesélte, hogyan telnek a napjaik.

Gryllus Dorka és Simon Kornél második közös gyermeke 4 hónapja jött világra. A színésznő 47 évesen adott életet Áronnak, aki bearanyozza a napjaikat. Nagyobbik gyermekük, Soma is hihetetlenül boldog, nagyon szereti az öccsét.

Gryllus Dorka és Simon KornélForrás: Mtl

"Áron egy ajándék, mindenki odáig van érte, nagyon nyugodt baba, de én is nyugodtabb, tapasztaltabb vagyok már. Igaz, mostanában nem megyünk sehová a koronavírus miatt, talán ez is közrejátszik ebben. Hiszen Somát ilyenkor már vittük mindenhová. Áron leginkább az apukájára hasonlít, a gödröcskét az állán pedig egyértelműen az én nagypapámtól örökölte. Most kezd kinyílni neki a világ, már gügyög és a fordulással próbálkozik. Soma rengeteget foglalkozik vele, húzná-vonná és folyamatosan beszélget vele" - mondta a Blikknek Dorka. Elárulta, hogy éjszakénként ő kel a kicsihez.

Éjjel én kelek a kicsihez, hiszen egyelőre hozzám van kötve, én tudom megnyugtatni, de Kornél mindenben segít. Nincsenek leosztva a feladatok, abból veszi ki a részét, amire éppen szükség van. Egy telefonos alkalmazás is a segítségemre van, ebbe mindig beírom, mikor aludt a kicsi és az megmondja, mikor fog legközelebb, ez általában be is szokott jönni. Talán a leginkább abban változtam Áronnal kapcsolatban, hogy már nem ugrom fel rögtön éjjel, ha nyöszörög, hagyom egy kicsit, hátha visszaalszik magától, és ez néha sikerül is" - árulta el.