Bakács Tibor Settenkedőnek új munkája van - itt dolgozik most

forrás: Life.hu -
munkahely kritikus Bakács Tibor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években nagyon nehéz körülmények között élt Bakács Tibor Settenkedő, korábban takarítóként dolgozott, de még tavaly elbocsátották, de talán végre sikerül talpraállnia. Nemrég ugyanis új munkát kapott. 

Tavaly márciusban nagyon szorult helyzetben volt a Megasztár egykori zsűritagja, Bakács Tibor Settenkedő az utolsó forintjaiból próbálta meg fenntartani magát. Azonban most úgy tűnik, hogy kezd kilábalni a nehéz időszakból, nemrég új munkát kapott egy hangstúdióban.

"Egy hangstúdióban dolgozom Bőhm Dániel hangmérnök barátommal. Gyerekeknek rögzítünk színházi előadásokat, én pedig mindent csinálok.

Egy hangsútidóban kapott állást Bakács Tibor forrás: Life.hu

Ha kell, vágok, ha kell, kellékes vagyok és díszleteket pakolok, de volt, hogy leállítottam az előadást, ha valami nem tetszett. Elvégre kritikus vagyok, de hallgatnak is rám" - mesélte a Blikknek Tibor.

A vírus okozta korlátozásokat az új munkahely ellenére is nagyon nehezen bírja már.

"Hát minek is örülhetne most az ember ilyen helyzetben. Munka az van, ez a lényeg, és gyerekeknek csinálhatok műsort, ennek külön örülök. Amúgy minden sz*r, de igazi túlélő vagyok"

- mondta sajátos módon a kritikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.