Ciki: így vette észre a párkapcsolati szakértő, hogy pasija megcsalta

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat karkötő megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nadia Essex-nek, aki ma már párkapcsolati szakértőként dolgozik, feltették azt a kérdést, hogy volt-e olyan az életében, amikor rögtön tudta, hogy a kapcsolatának vége. Nadia TikTok videójában mesélte el saját történetét.

Nadia őszintén bevallotta, hogy exe megcsalta őt, ami akkor derült ki, amikor épp reggelit készített az éjszaka kimaradt pasinak. Egyszer csak kapott egy értesítést aktivitásmérő okosórájára, amit együtt szinkronizáltak, hogy párja hajnali 2 és 3 óra között 500 kalóriát égetett el - írja a Yahoo! Lifestyle.

hűtlenség megcsalás Forrás: Shutterstock

Mivel a férfi nem vele égette el azokat a bizonyos kalóriákat, így a párkapcsolati szakértő azonnal szakított és végül egyedül ette meg a reggelit. A videó gyorsan elterjedt a neten, csaknem 423 ezer alkalommal tekintették meg. Sokan védelmükbe vették a férfit, hátha nem megcsalásról volt szó, hanem éjszaka egy klubban táncolt, de Nadia megerősítette, hogy a férfi beismerte, hogy más nővel töltötte az éjszakát.

@ladynadiaessex

#stitch @megan_boykoff #breakupstory

♬ Oh No - Kreepa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.