Pert indított szülei ellen a 41 éves munkanélküli férfi, amiért nem tartják el őt élete végéig

Forrás: Shutterstock -
eltartott munkanélküli szülők per felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy mire szánta el magát egy 41 éves munkanélküli férfi: úgy döntött, hogy beperli saját szüleit, amiért nem akarják tovább anyagilag támogatni őt. 

Faiz Siddiqui, aki korábban az Oxfordi Egyetemen ügyvédként végzett, 2011 óta munkanélküli és szülei pénzéből él. Szülei többszázmilliót érő londoni lakásában él évek óta, bérleti díj fizetése nélkül, emellett pedig havonta zsebpénzt is kap, átszámítva 170.000 forintot.

A 70-es éveikben járó szülők azonban nem tolerálják tovább ezt a helyzetet és úgy döntöttek, hogy nem támogatják tovább anyagilag felnőtt fiúkat. Siddiqui ezért beperelte a szüleit, arra hivatkozva, hogy ő még felnőttként is egy sérülékeny gyermeknek felel meg, valamint egészségügyi problémák is gyötrik - írja a Daily Mail

A kép illusztráció Forrás: pixabay.com

"Ezeknek a régóta szenvedő szülőknek határozott véleménye van arról, hogyan kellene élnie makacs, ugyanakkor túl nagy igényekkel rendelkező fiúknak" - nyilatkozta szülők ügyvédje.

A per egyelőre nem jutott előrébb, bár nem ez volt az első példa, hogy Siddiqui bíróságra ment a szüleivel. A férfi tavaly szintén pert indított idős szülei ellen, akkor meghatározott eltartási díjat követelt tőlük. Akkor a bíróság elutasította a kérelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.