Aggódnak Tóth Andi miatt - attól félnek, Cserháti Zsuzsa sorsára jut

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
Cserháti Zsuzsa énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi körül hatalms háborúk dúlnak - a fiatal énekesnő gyakorlatilag hónapok óta folyamatos harcban áll valakivel, vagy inkább mindenkivel. 

Nemrég egy beszélgetős műsorban elárulta, szinte senki sem foglalkozik a zenéjével, így anyagi okok miatt kénytelen volt elvállalni bizonyos tévés szerepléseket. A videómegosztó portálra felkerült felvétel alatt rengetegen hozzászóltak az Andival kapcsolatos témákhoz, az egyik kommentelő pedig párhuzamba állította Andit Cserháti Zsuzsával, és kifejezte aggodalmát a fiatal énekesnő miatt:

"Olyan ritkán születik ilyen tehetség! Isten adja, hogy csak a tehetségükben egyezzen Zsuzsa és Andi sorsa!"

Forrás: Instagram/Tóth Andi

Egy neve elhallgatását kérő kollégája korábban elmondta: Andit nem érdeklik a tanácsok, nem csupán az őt kritizáló követőkre nem hallgat, a szakmai tanácsokra sem, még az idősebb, tapasztaltabb kollégák intő szavait is elengedi a füle mellett. Ez hosszú távon azt eredményezheti, hogy hiába tehetséges, nem akarnak majd vele dolgozni. Aggódom érte - mondta egy szakmabeli a Blikknek, aki azért kért névtelenséget, mert nem akart vitába keveredni Andival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.