Tóth Andi meglepő vallomása: A zenémet le se sz..ják

zene pénz videó Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi őszintén mesélt arról, hogy sokszor a pénz miatt vállalt tévés szerepléseket, mert sajnos csak a zenéből igen nehéz megélni.

Az énekesnő nagyon fiatalon nyerte meg az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatóját, ezután sorra jöttek a tévés szereplések. Legutóbb például a Sztárban sztár című műsorban csillogtatta meg tehetségét.

Gájer Bálint Backstage Portré című YouTube-műsorában őszintén beszélt arról, hogy az előadóknak sokszor az influenszerkedésből vagy a tévés szereplésekből van csak bevételük. Ezért vállalta el például anno a dzsungel-realityt.

„Én nem szeretem az ilyen dolgokat, azt is azért vállaltam el, mert jó pénz volt. Nyilván... Ezeket azért vállalom el, hogy ezt a pénzt valahogy ráfordítsam a zenémre, mert abból meg nem jön be pénz, mert le se sz..ják" – vallotta be Andi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.