Így biztosan nem fogják hívni Harry és Meghan születendő kislányát

Meghan Markle kislány születendő gyermek Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg az Oprah Winfrey-nek adott interjúban hozták nyilvánosságra az örömhírt, miszerint kisfiúknak, Archienak hamarosan kishúga érkezik. Azzal azonban már most tisztában vannak, hogy nem Diana hercegnő után kapja a születendő gyermekük a nevét.

Hatalmas port kavart Meghan Markle és Harry herceg Oprah Winfrey-vel készült interjúja, amelyben sok más titok mellett arról is lerántották a leplet, hogy nemsokára egy kislánnyal bővül háromtagú családjuk.

Azt még nem tudják, hogy fogják hívni a picit, azonban több, mint valószínű, hogy nem elhunyt nagymamája, Diana hercegnő után fogja kapni a nevét - írja a Page Six.

Meghan és Harry egyelőre még nem döntötték el, hogy kislányuk milyen nevet fog kapni AFP

Annak ellenére, hogy sokan szép gesztusnak tartanák a névválasztást, Harry és Meghan azzal magyarázták a döntésüket, hogy

nem szeretnék, ha születendő kislányuk a neve miatt célkeresztbe kerüljön és emiatt olyan problémákkal és nehézségekkel kellene szembenéznie, mint Dianának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.