Meghan Markle hazudott: az érsek állítja, nem volt titkos esküvő

Forrás: Getty Images -
esküvő Harry Meghan Markle brit királyi család hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry egykori herceg és felesége, Meghan Markle nem rég adott interjújából számos dolog elhangzott, ami igen nagy botrányt kavart. Ám nem biztos, hogy minden igaz abból, amit a pár Oprah Winfrey-nek elmondott.

Meghan elmondta, hogy a nagyszabású hercegi esküvőn ő és Harry már férj és feleség voltak, mivel előtte egy kis szertartáson már összeházasodtak. Állította, hogy a hatalmas esküvő előtt a Kensington-palota egy eldugott kertrészében összeadta őket Justin Welby Canterbury érsek, aki így a három nappal későbbi, milliók által végigkövetett ceremónián már másodszor eskette meg őket.

Meghan Markle harry herceg esküvői ruha Forrás: Getty Images

A titkos esküvőn csak Meghan és Harry, valamint az érsek vett részt. Ám ebből a szűk társaságból a pap bizony nem emlékszik az esketésre - írja a Page Six.

Az érsek irodája még annyit fűzött hozzá, hogy bár valóban találkozott a pap a párral az eksüvő előtt, de az nem minősült esketésnek, csupán a házasság szentségéről beszélgetett velük, és elmondta, mi lesz majd az esküvőn.

„Mivel Meghan hercegné amerikai, ezért lehet nem tudja, hogy Canterbury érseke nem tart magánszertartásokat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.