Március 7-én este adásba került a várva várt sokkoló Oprah interjú, melyben Harry és Meghan lerántja a leplet a királyi családról és meglepő részleteket osztanak meg saját életükből. 

Harry herceg és Meghan Markle azt állították Oprah Winfrey-vel készült interjújukban, hogy titokban összeházasodtak három nappal azelőtt, hogy összekötötték volna az életüket az egész világ előtt. Saját birtokukon keltek egybe titokban a canterbury-i érsek segítségével. Állításuk szerint senki nem tudott a szertartásról, melyet május 19-én tartottak - írja a Daily Mail.

Meghan és Harry hivatalos esküvőjeForrás: AFP/Ben Birchall

Meghan elárulta, hogy Harryvel felhívták Justin Welbyt, a canterburyi érseket - aki hivatalos esküvőjükön végezte a szertartást - és arra kérték, hogy privátban adja őket össze először, mielőtt ezt milliók előtt tenné meg. 

Felhívtuk az érseket, és csak annyit mondtunk: "Nézze, ez a felhajtás a közvéleménynek szól, de mi szeretnénk egy olyan szertartást, ami csak rólunk szól"

- mesélte Meghan és Harry.

A pár elárulta, hogy személyes fogadalmat tettek saját udvari szertartásuk során, amelyet bekereteztek és kitették a 14,5 millió dolláros montecitói kastélyuk hálószobájának falára. A házaspárnak nem volt vendége vagy nézője a saját esküvőjén és valószínűleg a királyi család sem tudott róla, hogy a titkos szertartás megtörtént.