Őszintén vallott a magánéletéről Pachmann Péter: "Semmit nem csinálnék máshogy”

Pachmann Péter műsorvezető magánélet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péter közelgő születésnapja alkalmából mesélt a magánéletéről és arról, hogy bár, sok minden történt vele az elmúlt években, egyik döntését sem bánta meg. 

Március 17-én lesz a Mokka műsorvezetője, Pachmann Péter 50 éves. Bár fontosak számára a születésnapok, egyáltalán nem fél az öregedéstől, szeretettel gondol az idei kerek évfordulóra.

"Úgy vélem, az egész élet egy tanulási folyamat. Minden, amit teszünk, nemesít minket és bölcsebbé tesz. Semmit nem csinálnék máshogy"

- mondta a Blikknek a műsorvezető.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Péter több alkalommal is elvált, házasságaiból két gyermeke is született, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol.

"A fiam, Balázs már igazi tini, 15 éves. Imádja a rockzenét, pont, mint én. Nemrég egy zenekart is alapított a barátaival, az a nevük, hogy Rock and Troll. A lányom, Annácska még csak hatéves, egy igazi tündér. Igyekszem minél több időt tölteni velük" - mesélte a kétgyermekes édesapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.