400 millió forintnál is többet fizetett a nő azért, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian - Fotó

fotó Chaly D.N kim kardashian Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chaly D.N. imádja Kim Kardashiant, sőt, teljesen a megszállottja lett. Pénzt, időt, energiát nem kímélve, bármit képes bevetni, hogy úgy nézzen ki, mint a világhírű celeb.

Chaly D.N. elmondása alapján véletlenül bukkant rá Kim Kardashian profiljára az Instagramon. Amikor meglátta, teljesen ledöbbent és úgy érezte magát, mintha tükörbe nézett volna.

"Úristen, ez én vagyok!" - idézte fel a pillanatot.

Állítása szerint csaknem 1,3 millió dollárt, vagyis úgy 400 millió forintot adott ki eddig luxuscikkekre: ruhákra, táskákra, cipőkre, hogy ugyanazt viselje, mint Kardashian.

A hasonlóság nemcsak neki szembetűnő, hanem ismeretlen embereknek is, akik megállítják az utcán.

"Mindig megállítanak, hogy fotót készíthessenek velem. Szeretem a figyelmet, hogy azt mondják, Kimre hasonlítok" - magyarázza Chaly.

Chaly határozottan kijelentette, hogy nem feküdt kés alá azért, hogy Kimre hasonlítson, pusztán néhány botox-kezelésen vett részt.

"Nem próbálok meg úgy kinézni, mint ő, egyszerűen eredetileg úgy nézek ki"

- mondta a A truly Hooked on the Look videósorozatában.

A család és a barátok már többször fejezték ki aggodalmukat a fiatal nő viselkedése miatt, de őt ez egy cseppet sem érdekli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.